Project Molendreef

 

Molendreef, groen wonen in het centrum van Sint-Niklaas

Dit unieke project, gelegen in het binnengebied tussen de Eduard Prissestraat en de Nieuwe Molenstraat in Sint-Niklaas, omvat 1-, 2- of 3-slaapkamer appartementen en zijn stuk voor stuk kwalitatief afgewerkt. De appartementen kijken uit op een volgroeid park met bloemen- en kruidentuin. In deze residentiële buurt woon je dan ook erg rustig, midden in het groen. Met verschillende mogelijkheden in grootte en oriëntatie is het aanbod aan appartementen zeer gevarieerd. Zo kunnen alle leeftijden en diverse gezinssamenstellingen hun plek vinden in Molendreef.
Molendreef wordt gekenmerkt door een mooie, hedendaagse architectuur. Het werd ontworpen door het befaamde architectenbureau Bontinck Architecture and Engineering.
 • Ligging

  Centrale ligging

  Project Molendreef is heel centraal gelegen. Op slechts enkele minuten ben je in het centrum van Sint-Niklaas of op de E17 waarvan je alle kanten uit kan. 

 • architectuur

  Architectuur

  Het project werd ontworpen door het architectenbureau Bontinck Architecture and Engineering. Zij hebben ervoor gezorgd dat de gebouwen een tijdloze maar aangename look krijgen. 

 • Groene omgeving

  Groene omgeving

  Er zal gebruik gemaakt worden van verschillende groene elementen. Zo komt er een grote centrale binnentuin waar iedereen in kan vertoeven. 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.