Project Molendreef

Dit unieke project, gelegen in het binnengebied tussen de Eduard Prissestraat en de Nieuwe Molenstraat in Sint-Niklaas, omvat 1-, 2- of 3-slaapkamer appartementen en ze zijn stuk voor stuk kwalitatief afgewerkt. De appartementen kijken uit op een volgroeid park met bloemen- en kruidentuin. In deze residentiële buurt woon je dan ook erg rustig, midden in het groen. Met verschillende mogelijkheden in grootte en oriëntatie is het aanbod aan appartementen zeer gevarieerd. Zo kunnen alle leeftijden en diverse gezinssamenstellingen hun plek vinden in Molendreef.


Het project is zo opgezet dat het autoluw is en aldus veilig voor zijn bewoners. Er is tevens ruimte voor deelauto's, waardoor Molendreef inspeelt op de laatste trends qua mobiliteit.


Molendreef wordt gekenmerkt door een mooie, hedendaagse architectuur. Het werd ontworpen door het befaamde architectenbureau Bontinck Architecture and Engineering.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.