Project Alen

Comfortabel wonen in het centrum van Waanrode in één der woningen van ons project Alen gebouwd volgens de traditionele voorschriften (o.a. binnenmuren in snelbouw dikte 14cm, …) en met een architectuur in tijdloze pastorie-stijl volledig passend in het dorpscentrum. Met haar ligging perfect centraal nabij winkels, school, dorpscentrum, diverse mogelijkheden qua verplaatsing openbaar vervoer. Zeer vlotte verbinding – op circa 5min – van de oprit Bekkevoort E314, nabij Diest – perfect uitvalbasis richting Leuven / Hasselt. Kortom wonen in gezellige dorpse sfeer van rust.

Deze woningen worden met zeer grote zorg afgewerkt in kwaliteitsvolle materialen, volgens de keuze van de klant die hiertoe budgetten ter zijne beschikking krijgt. De volledig woning opgetrokken worden rekening houden met alle EPB-eisen:

Thermische isolatie: maximaal S31.

Energieprestatie: maximaal E40.

Netto-energiebehoefte: maximaal 15 kWh/m².

Binnenklimaat: minimale ventilatievoorzieningen en beperken van risico op oververhitting.

Hernieuwbare energie: minimumaandeel tot NVT.

Er zijn zelfs mogelijkheden om energie neutraal te eindigen, mist enkele te bespreken meerwerken/optie op het gebied van zonnepanelen.

Mocht wonen niet het doel van Uw zoektocht zijn, dan vormen deze woningen een uitstekende investeringsopportuniteit met een mooi huurrendement.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.