Paul Ferrardstraat Zwevegem

15 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Indien u voldoet aan de wettelijke voorwaarden komt dit project in aanmerking voor het 6% BTW-tarief!


Deze 10 nieuwbouwwoningen (waarvan reeds 4 verkocht!) bevinden zich in centrum Zwevegem, waar de Blokellestraat, Paul Ferrardstraat en Kanaalstraat samenkomen. In de zomer van 2021 staan deze woningen klaar om u als eigenaar welkom te heten!

De lichtrijke leefruimte met open keuken (voorzien van SMEG toestellen!) geven uit op de terras en de tuin. Achteraan het perceel is er telkens een garage voorzien en soms zelfs een dubbele!

Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer. Voor wie graag wat extra ruimte heeft voor gezinsuitbreiding, hobby's of bergruimte is er reeds een vaste trap naar de zolder voorzien!


Alle afwerkingskeuzes voor de woningen werden gemaakt door interieurvormgevers. Iedere woning wordt instapklaar afgewerkt (inclusief tuinaanleg). Benieuwd naar de afwerkingsmaterialen? Contacteer ons voor een afspraak op kantoor of mogelijks al ter plaatse!


Bezoek dit project op de Era Open Huizen Dag van 6 maart van 9u tot 10u30. Gelieve vooraf een afspraak te maken, zo kunnen wij een veilig bezoek garanderen.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.