Park 1302 - Woningen

BEZICHTIG DE MODELWONING OP AFSPRAAK

Op deze bijzonder rustige ligging nabij het centrum bevinden zich deze kwalitatieve nieuwbouwwoningen. Park 1302 is een woonwijk waar het leuk is om buiten te vertoeven en te genieten van de groene omgeving. Daarnaast kan u gemakkelijk een bezoekje brengen aan het centrum aangezien dit maar 5 minuten fietsen is.

De woningen zelf beschikken over 3 slaapkamers en inpandige garage. Er is ook een zolder aanwezig die bereikbaar is via de vaste trap, ook hier kan u dus slaapkamers, hobbykamer, bureau ... voorzien. Elke woning is voorzien van tuin (73m² - 150m²) en sommige ook met uitweg. Verder is er een open keuken die aansluit met de woonkamer. Vanuit uw lichtrijke woonkamer heeft een zicht op de tuin. De badkamer is voorzien op het eerste verdiep. 

Bent u op zoek naar een kwalitatieve nieuwe woning dan zullen deze nieuwbouwwoningen u wel bekoren. Kom gerust een kijkje nemen in onze modelwoning of maak een afspraak voor meer info.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.