Park 1302 - Residentie Goedendag

Residentie Goedendag is de 2de fase in het appartementencomplex van Park 1302.

Hier kan in middenin het nieuw aangelegde park genieten van de rust en de stilte. Uw terras en woonkamer kijken uit op het groene buurtpark. 

In deze residentie vind u één- en tweeslaapkamerappartementen terug. Het resterende éénslaapkamerappartement bevindt zich op het gelijkvloers en beschikt over een terras en privaat tuintje. Verder zijn er nog tweeslaapkamerappartementen met oppervlaktes tussen 84m² en 97m². De gelijkvloerse appartementen beschikken over een terras met tuin tot 90m².  Alle appartementen zijn voorzien van leefterras tussen 8m² en tot 13m².

Ondergronds bevinden zicht private kelderbergingen, autostaanplaatsen en garageboxen.

Voor de fietsers onder ons: Het centrum van Kortrijk is gemakkelijk bereikbaar, in slechts 5 minuten staat u in de binnenstad. Voor een ontspannende fietstocht langs de Leie hoeft u ook niet ver te gaan, slechts 2 minuten. Daarom is ook aan u gedacht en kan u uw stalen ros kwijt in de overdekte fietsenstallingen bovengronds of de voorziene plaatsen in de ondergrondse garage.

Wenst u meer info te verkrijgen of liever een bezoek aan het modelappartement? Maak gerust een afspraak en we zullen u van de gepaste begeleiding voorzien.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.