Oostdijk - Oostzavelland: 7 Bouwgronden

Omschrijving:

Deze bouwgronden maken deel uit van een verkaveling van 7 loten en zijn geschikt voor een halfopen of open bebouwing met zicht op de Vaart van Willebroek.

Perceeloppervlakte en bouwvolumes kunnen per perceel worden teruggevonden.

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Tuinhuis, poolhouse, zwembad, (zwem)vijver, carport, private oprit of inpandige garage behoren tot de mogelijkheden. Zonnepanelen en warmtepomp zijn toegestaan.

Per bouwblok zal een aanvraag voor omgevingsvergunning worden ingediend. 

Verkoop onder registratierechten.


Ligging:

De bouwgronden zijn centraal gelegen met een handige verbinding naar Antwerpen, Brussel en Mechelen via A12 en N16. Als onderdeel van het geplande Brabantnet, brengt de sneltram die vertrekt aan het Fort van Breendonk je in een mum van tijd helemaal tot aan Brussel Noord of naar de luchthaven van Zaventem. Rij je liever met de fiets? Ook dan heb je via het fietssnelwegnetwerk een handige connectie richting Antwerpen, Brussel, Mechelen of Puurs. Daarnaast sta je op vijf minuten in het centrum van Willebroek waar je alle lokale handelaars kan vinden. Tegelijk zijn de gronden gelegen in een doodlopende straat in rustige wijk en zijn dit de laatste bouwgronden langsheen het water in Willebroek.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *