The One's Garden

De verkaveling is een mooie mix van open en half-open bebouwingen volledig omgeven door het groen. De woningen zijn ontworpen in een moderne en hedendaagse stijl. Elke wooneenheid is voorzien van een carport op eigen perceel aan de zijkant van de woningen (uitgezonderd voor lot 12).

Door de toegang via de Zorgstraat, is er geen doorgaand verkeer. Dit maakt een rustige en kindvriendelijke omgeving. De architect koos bewust voor de integratie met heel wat groen, waardoor het gezellig wonen en buitenkomen is. Vandaar ook de naam van dit fijne project: The One's Garden.


De BEN-woningen worden volledig afgewerkt en zijn voorzien van de meest energiezuinige installaties.

De koper heeft nog inspraak in afwerking en keuze van materialen. Zonnepanelen zijn inbegrepen.

De woningen zullen bestaan uit een inkomhal met gasten toilet, woonkamer en eetkamer met open keuken, aparte berging/wasplaats, trappenhal, nacht hal (boven), 3 slaapkamers, badkamer uitgerust met dubbele wastafel, ligbad en/of grote douche, toilet, bureau of dressing en eventueel toegang tot de zolderverdieping indien men verkiest voor een hellend dak.

De woning wordt aangeboden op 2 verschillende manieren:

Optie A: Is volledig afgewerkt zoals het lastenboek dit voorschrijft.

Optie B: Is de woning water en winddicht op te leveren om u als koper de kans te geven om de woning op eigen tempo af te werken volledig naar uw budget en uw tijdspanne.


Een woning kleiner of groter maken is perfect mogelijk, zolang men nog niet gestart is met de opbouw.


De loten (die nog beschikbaar zijn), variëren met een oppervlakte van 3a05 tot 4a52. De bewoonbare oppervlakten van 140m² tot 198m².


Afgewerkte woningprijs (architect kost is reeds inbegrepen) exclusief kosten voor btw (21%), registratie op de grondwaarde (12%) en notariskosten.


Snel zijn in is de boodschap!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Verstuur naar