Molsbroekpark

556 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

 

Molsbroekpark, wonen aan het water in Lokeren

Net naast de Durme kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis aan het water vinden in Lokeren. Bij het ontwikkelen van dit prachtige nieuwe project, is de focus volledig gelegd op de connectie met de natuur. Het groen en het water zijn zo dichtbij dat je hier iedere dag opnieuw van kan genieten. Binnen het project zijn er zowel één, twee, als drieslaapkamerappartementen, allen voorzien van een leuk leefterras. Daarnaast is het project volledig mee met zijn tijd. Het wordt kwalitatief en energiezuinig gebouwd en heeft een duurzaam karakter. Alle appartementen hebben een E-peil van E30 wat wil zeggen dat je de eerste 5 jaar maar de helft van je onroerende voorheffing hoeft te betalen. Van een voordeel gesproken!

Zie jij jezelf hier al thuiskomen? 
Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist & hij helpt jou graag verder! 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.