Molendreef

22 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Molendreef, wonen in ruime hedendaagse woningen in Berlare

In het rustige en gezellige Berlare kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis terugvinden. Project "Molendreef" is een hedendaags nieuwbouwproject dat bestaat uit 4 ruime halfopen bebouwingen. We zitten hier in een rustige straat, maar wel op wandelafstand van bakker, warenhuizen, school en openbaar vervoer.

De woningen zijn voorzien van een praktische indeling, met grote raampartijen die de woning verbinden met de tuin. Alle woningen hebben 3 ruime slaapkamers, een grote tuin met zuidwest oriëntatie, en een ruime zolder waar extra slaapkamers kunnen worden voorzien.

Daarenboven worden de woningen future-proof gebouwd: duurzame kwaliteitsmaterialen, een warmtepomp met vloerverwarming, ventilatietype D, waarbij energiezuinigheid centraal staat. Dit zijn enkele voordelen van dit nieuwbouwproject!

Zie jij jezelf hier al thuiskomen?

Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist & hij helpt jou graag verder!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *

Molendreef, wonen in ruime hedendaagse woningen in Berlare