MOEREMANS

EEN EIGENTIJDS ONTWERP IN HARMONIE MET EEN GROEN EN LANDELIJK DECOR


Wonen in een groene en rustige omgeving met vele akkers en weiden, waar u kan genieten van de gezonde buitenlucht, met een uitstekende bereikbaarheid van de belangrijkste winkelsteden in de onmiddellijke omgeving : Ninove, Aalst en natuurlijk: Brussel.

Ook het uitgebreide sociale, recreatieve en culturele aanbod van de gemeente Dilbeek en haar deelgemeentes, garanderen de residentiële topligging van onze nieuwbouwappartementen.Residentie “Moeremans“ is een kleinschalig nieuwbouwproject met 2 comfortabele en moderne appartementen met een woonoppervlakte van 104m² en 2 riante duplexen met prachtig uitzicht met een oppervlakte van 136m², beiden met zowel een terras aan de voor- als aan de achterzijde. Het kleinschalige karakter van het gebouw, omringd door een groen kader, creëert een gevoel van rust en een echt thuisgevoel. Ook de moderne en doordachte vormgeving van de appartementen draagt daartoe bij.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.