Mézières-en-Brenneplein Watou

Mézières-en-Brenneplein

Bij het project Mézières-en-Brenneplein zijn duurzaamheid, kwaliteit en comfort onze grootste bouwstenen. Alles staat in het teken om via deze bouwstenen een hoogwaardige  energiezuinige woning of appartement te bouwen. De architectuur is tijdloos en gevoed met klassevolle donkerrood genuanceerde tinten. Als afwerking wordt een touch van groen toegevoegd voor de ultieme woonbeleving. 

 • wonen, duurzaam, era domus , nieuwbouw huis, huizen

  5 nieuwbouw huizen

  duurzaam wonen in één van de vijf huizen

 • appartementen, nieuwbouw appartement, kopen, era domus

  2 appartementen

  Wonen in een rustig dorp

 • bouwen, oppervlakte, kopen, investeren, bewoonbaar era domus

  bebouwbare oppervlake

  Vanaf 114,00 m2   bewoonbare oppervlakte

Bij het ontwerpen van deze erergiezuinige, duurzame nieuwbouw woningen staan kwaliteit en comfort voorop. De dag van vandaag is duurzaamheid key, daarom besteden we extra aandacht aan natuur en groene omgeving binnen dit nieuwbouwproject in Watou. Daarnaast zorgen we voor een praktische indeling voor dit bouwproject. Op bouwgrond is er plaats voor een bergruimte en extra ruimtes. Elke woning of appartement is voorzien van een glaspartijen daardoor kan men optimaal genieten van een maximale lichtinval. Als extra bouwsteen werd ook rekening gehouden met thermische en akoestische isolatie.
Met al deze kenmerken zijn wij ervan overtuigd dat dit de ideale project is voor mensen die zorgeloos willen genieten van hun woning of appartement. 

Graag het rendement te weten komen bij verhuur?

Snelle en zorgeloze verhuur!
Aarzel niet en klik hier!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.