Martens.

12 Appartementen
Adres: Zeelaan 18 , 8434, Middelkerke
Dit hoogwaardig nieuwbouwproject te Lombardsijde biedt 12 ruime appartementen met elk minstens een mooi terras, dat tevens als een extensie van de leefruimte fungeert dankzij de doorlopende betegeling en de schuiframen.

De voordelen van dit project

Ontdek de unieke duurzame appartementen in het nieuwbouwproject "Residentie MARTENS" .


Residentie Martens omvat niet alleen 12 ruime appartementen, garages en bergingen, maar is ook uitgerust met state-of-the-art technologieën voor ventilatie, verwarming en warmwaterproductie.

Dit resulteert in een uitzonderlijk hoog niveau van wooncomfort en energie-efficiëntie over de generaties heen.


Residentie MARTENS onderscheidt zich door niet alleen moderne, maar ook milieuvriendelijke voorzieningen zoals zonnepanelen, compacte warmtepompen en gescheiden regenwatervoorziening.

Met oog voor detail, licht en royale terrassen is het gebouw ontworpen om te voldoen aan de hedendaagse levensstijl, en dit alles tegen betaalbare prijzen.


Ideaal gelegen in het centrum van Lombardsijde met uitzicht op de vernieuwde Zeelaan, op loopafstand van de yachthaven van Nieuwpoort, naast het golfterrein van Westende en dichtbij openbaar vervoer en winkels, biedt deze locatie het beste van beide werelden.


Bovendien krijgt u de mogelijkheid om de afwerking van uw appartement naar eigen smaak te kiezen, waardoor u een persoonlijke touch aan uw nieuwe woning kunt geven.


Dankzij de ultra-moderne pakket-brievenbus en 's werelds slimste videofooninstallatie (digitale concierge), mist u nooit nog een pakketlevering.


CONTACTEER ONS VOOR DE INTERESSANTE LANCERINGSVOORWAARDEN ! via gert@eraservimo.be of T 058 222.222