Markegem, Wakkenstraat 56

TIJDELIJKE ACTIE: 10.000 € incl. als afwerkingsbudget of voor een gratis keuken twv dit bedrag! Contacteer ons voor meer informatie omtrent de voorwaarden! 

REEDS 50% VERKOCHT!

Dit project is gelegen op fietsafstand van bakker, slager, bank,... en centraal gelegen tussen Deinze, Waregem en Tielt.

De woningen, elk met hun eigen troeven worden met de grootste zorg en toewijding afgewerkt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen die de hedendaagse woningen vormgeven. Voor de inrichting van uw nieuwe woonst heeft u nog inspraak in stijl en afwerking.

Bent u op zoek naar een prachtige nieuwbouwwoning op een rustige locatie? Neem dan zeker eens een kijkje in dit project.

Deze woningen maken deel uit van een kleinschalig nieuwbouwproject van 4 halfopen woningen waarvan er reeds 2 verkocht zijn!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *