Malehoeklaan

15 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Afgewerkte energiezuinige nieuwbouwwoning op fantastische locatie? Zo gevonden met ERA MOVE!

Fiscaal voordeel: 100% vrijstelling van onroerende voorheffing de eerste 5 jaar.

Beschrijving:

Hedendaagse en energiezuinige nieuwbouwwoning van 2022 gelegen te Brugge Sint-Kruis op een perceel van 300 m2. Op wandelafstand van school, horeca, winkels en openbaar vervoer. Deze half open bebouwing is opgetrokken uit duurzame materialen en wordt volledig afgewerkt verkocht. Virtual staging dient om een invulling te geven aan de woning, eindresultaat kan lichtjes afwijken.

Indeling:

Deze ruime woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met verdoken tellerkast, een betonnen trap (afwerking in eik, trapleuning met LED verlichting) naar de eerste verdieping, een gastentoilet, eetruimte met aansluitend de open geïnstalleerde keuken met Siemens toestellen, living met directe toegang naar de tuin met terras en een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De hele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. De eerste verdieping bestaat uit de nachthal met toilet, de trap naar de tweede verdieping, de badkamer met alle comfort (ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, kasten, spiegel, handdoek radiator en vloerverwarming) en twee slaapkamers. De tweede verdieping bestaat uit de nachthal, twee slaapkamers, berging/technische ruimte en een vlizotrap naar de zolder.

Energiezuinigheid troef dankzij het gebruik van zonnepanelen, warmtepomp, ventilo-convectoren in slaapkamers voor verwarming of verkoeling en hoogwaardige isolatiematerialen!

Gesplitste aankoop grond (12% RR) - constructie (21% BTW).

Mis deze opportuniteit niet, contacteer ons kantoor voor een afspraak!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *