Lumbeekstraat


U bent al even op zoek naar een nieuwbouwwoning in Sint-Ulriks-Kapelle? Dan hoeft u niet verder te zoeken.

Deze moderne nieuwbouw woningen worden volledig instapklaar opgeleverd dus geniet u van alle voordelen van een nieuwbouwwoning zonder de alle zaken die komen kijken bij een bouwproject.

Daarnaast geniet u nog de volledige vrijheid om de woning af te werken naar u eigen smaak.


De keuken, badkamer, vloerbekleding,... alles kan nog naar eigen smaak en budget worden ingericht. Bij het ontwerp van de woning heeft de architect enorm veel oog gehad voor de natuurlijke lichtinval die uitzonderlijk goed tot zijn recht komt dankzij de vele raampartijen e de grote én open ruimtes.


Iedere woning beschikt over een mooie open keuken voorzien van alle nodige toestellen en een handige berging/wasplaats. Op de eerste verdieping vinden we maar liefst 3 riante slaapkamers extra bergruimte en een badkamer voorzien van alle comfort met bad en douche.


Iedere woning beschikt ook over een prachtige tuin die volledig omheind en ingezaaid zal worden opgeleverd.


Bij elke woning is ook steevast de nodige ruimte voorzien voor uw wagen(s).


Interesse? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren, wij staan klaar om u te ontvangen en u alle bijkomende info over dit prachtige project toe te lichten. We kunnen ook samen een bezoekje brengen aan de kijkwoning! Deze geeft een prachtig zicht op hoe de woningen worden afgewerkt.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.