Lucien Stormestraat

6 halfopen nieuwbouwwoning met 3 volwaardige slaapkamers.

Nog 5 woningen beschikbaar.

Ligging:
Deze woningen zijn gelegen in een rustige nieuwe ontwikkelde verkaveling.

Indeling:
De woningen zijn bijna volledig identiek qua indeling. We komen binnen in de inkomhal voorzien van een gastentoilet met handenwasser. Aansluitend krijgen we toegang tot de woonkamer met zit -en eetplaats. De woonkamer wordt gekenmerkt door veel lichtinval en zicht op de tuin zowel voor -als achteraan. De open ingerichte keuken vormt samen één geheel met de leefruimte. De keuken is voorzien van spoelbak, inbouwkookplaat, combi oven -microgolfoven, dampkap, vaatwasser en koelkast. Alle toestellen zijn van het merk AEG. Naast de keuken hebben we een provisieberging/ wasplaats, traphal en toegang tot de garage. In de garage is er een spoelbak voorzien.
Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbel lavabomeubel en toilet. 
De zolder is te bereiken met een uitklapbare zoldertrap.

Specificaties:
- vloerverwarming;
- regenwaterput 8.500 liter;
- mogelijkheid mits kleine meerprijs om zonnepanelen te voorzien, zo maakt u er een BEN-woning van en kan u gedurende 5 jaar genieten van de vrijstelling onroerende voorheffing;
- er werd enkel met kwalitatieve materialen gewerkt;
- vergunning aanwezig voor het plaatsen van een carport.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.