Lino

98 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

 

LINO
THUISKOMEN IN HERENTALS

Residentie Lino, dat zijn 3 gebouwen met in totaal 40 energiezuinige appartementen en een eengezinswoning. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en een privéterras.

De gevelsteen in een natuurlijk genuanceerde bruingrijze kleur, in combinatie met bronzen ramen en balustrades, geeft de gebouwen een modieus verfijnd uiterlijk. Alle appartementen bevinden zich op de hoeken van de bouwvolumes, zodat de leefruimtes profiteren van een dubbele oriëntatie en ruime terrassen. Door de dynamische architectuur wordt er een gevoel van ruimte gecreëerd en tegelijk rekening gehouden met ieders privacy.

Bouwvolume A telt 4 verdiepingen met telkens 4 appartementen rond een centrale trappenkern. Een deel van het gebouw heeft een vijfde bouwlaag, waar zich 2 dakappartementen bevinden met ruime terrassen en een subliem uitzicht. In totaal 18 appartementen, waarvan 5 met 1 slaapkamer, 8 met 2 slaapkamers en nog eens 5 met 3 slaapkamers.

In bouwvolume B zijn er 4 bouwlagen met 3 appartementen rond de centrale trappenkern en een kleinere vijfde verdieping die volledig bezet wordt door een penthouse met een groot en zonnig dakterras. In totaal 13 appartementen: 5 met 1 slaapkamer, 3 met 2 slaapkamers en 5 appartementen met 3 slaapkamers.

Bouwvolume C telt ook 4 bouwlagen, waarvan de derde en de vierde verdieping opvallend inspringen ten opzichte van de onderste lagen. Op het gelijkvloers komt de benedenverdieping van de gezinswoning en een multifunctionele ruimte van 165 m² (bruto). Die ruimte kan ingericht worden als praktijk voor een vrij beroep, een dienstverlener of dergelijke. De slaapkamers van de woning komen een verdieping hoger. Op die verdieping, net als op de derde en de vierde, zijn er ook telkens 3 appartementen rond een centrale trappenkern. In totaal 9 appartementen, waarvan 4 met 1 slaapkamer, nog eens 4 met 2 slaapkamers en 1 appartement met 3 slaapkamers.

 

DE NAAM
"LINO"

De bloeiende lakennijverheid was sinds de 14de eeuw enorm belangrijk voor Herentals. Tegen de 16de eeuw werd het Herentalse linnen bekend en gewild in een groot deel van de Westerse wereld. Omdat we de economische geschiedenis van Herentals in de verf willen zetten, kozen we als naam voor ons nieuwbouwproject ‘Residentie Lino’.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.