LES JARDINS DU CENTRE

Les Jardins du Centre' is een toekomstgerichte residentie die haar toekomstige mede-eigenaars volledig tevreden zal stellen.
In de huidige context hebben de ontwerpers de grootste aandacht aan dit project geschonken en zich laten leiden door milieuvriendelijke bouwkeuzes. Een combinatie van de meest recente bouwtechnieken en -methoden, de meest efficiënte materialen en vooral keukens en badkamers van hoge kwaliteit, met als enige doel de bewoners een unieke leefomgeving en een onmiskenbaar comfort te bieden.
De residentie "Les Jardins du Centre" is ideaal gelegen, op minder dan 200 meter van het winkelcentrum Cora en binnen handbereik van alle andere winkels.
Het heeft ook een onbetwistbaar comfort op het gebied van mobiliteit, want het ligt in het centrum van alle voorzieningen (op- en afritten van de snelweg, ziekenhuizen, stadscentrum, winkels, scholen, treinstation, enz.)
Les Jardins du centre is gericht op zowel investeerders als toekomstige bewoners. Een kans die u niet mag missen!
De verscheidenheid aan appartementen is verbazingwekkend; 1 slaapkamer, 2 slaapkamers, 3 slaapkamers, terrassen, tuinen, parkeerplaatsen en kelders, allemaal INBEGREPEN IN DE ADVERTENTIEPRIJS.
En niet te vergeten de prachtige gemeenschappelijke tuinen, gelegen op de begane grond van het gebouw.
Verkoop onder BTW-regime (wet Breyne)


Benieuwd naar meer?
081 84 21 21 
ERA La Clé in NAMUR en BOUGE


Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *