LES JARDINS DE LA SAMBRE

18 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Gelegen in Flawinne (NAMUR), in een groene omgeving aan de oevers van de Samber, is dit de NATUUR IN DE STAD.

Dit prachtige gebouw is volledig heringericht en gerenoveerd om er een exclusieve plek van te maken, met respect voor onder meer de oorspronkelijke architectuur van de gevels. Dit maakt het een echt zeldzaam gebouw. In een rustige en groene omgeving met vlot verkeer, vindt u het platteland in een oogopslag van het stadscentrum van Namen, dicht bij 2 treinstations, buslijnen, scholen, winkels en een snelle toegang tot de E42 en E411.

Uw ERA La Clé agentschap biedt 39 nieuwe, energiezuinige appartementen aan met een moderne architectuur en volledig uitgerust.

De appartementen worden afgebouwd en woonklaar opgeleverd.


De grote zorg die is besteed aan de renovatie, de lichtinval en de hoogte van de kamers zijn enkele van de troeven van de Jardins de La Sambre.

Natuurlijk, de geluidsisolatie is uitstekend. Vloerverwarming maakt de voordelen van de appartementen compleet. En tenslotte, voor uw comfort, zijn er parket- en tegelvloeren, fietsenstalling, kelders en parkeerplaatsen met de mogelijkheid om uw elektriciteitsrekeningen op te laden.


Het project Jardins de la Sambre zal 39 lichte appartementen omvatten, elk met een terras of tuin (op het zuiden).

De verscheidenheid aan appartementen is verbazingwekkend: 11 appartementen met één slaapkamer - 18 appartementen met twee slaapkamers - 8 appartementen met drie slaapkamers - 2 studio's.

De appartementen hebben 47 parkeerplaatsen en 40 kelders.


Dit project is, gezien de "kwaliteit-prijsverhouding", zowel gericht op investeerders als op toekomstige bewoners.

Een kans die u niet mag missen!


INFOS AT (081) 84 21 21 - in Bouge.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *