Lentedreef

Een plek waar je stijlvol kan wonen temidden van het groen. Voorzien van de nodige luxe en faciliteiten. Waar je zorgeloos thuis kan komen en kan genieten. Lentedreef biedt het allemaal. Dit residentieel nieuwbouwproject dat zich focust op wonen vlakbij de stad in combinatie met een groen landschap voelt meteen als thuis. Met zijn tijdloze architectuur in een groene omgeving en dichtbij het centrum van Leuven is het een geweldige plaats om thuis te noemen. Ervaar iedere dag opnieuw een optimale woonbeleving. Lentedreef beschikt over in totaal 6 appartementen, 9 onder-grondse auto-staanplaatsen met kelder en een afgesloten stalling voor 6 fietsen met elektrisch laadpunt. Ook buiten is er ook nog plaats voor een aantal fietsen.


Lentedreef is een uitgesproken energiezuinig en standingvol gebouw waarbij een laag energielabel, meer bepaald de BEN-norm (standaard 30 of 20 op aanvraag door plaatsing van extra zonnepanelen)  wordt gehaald met toepassing van hernieuwbare energiebronnen (o.a. fotovoltaïsche zonnepanelen voor private toepassing) waardoor de koper een korting van 50% of 100% op de onroerende voorheffing (basis KI) gedurende een periode van 5 jaar bekomt. Daarnaast zijn alle appartementen standaard voorzien van vloerverwarming met optie tot verkoeling, ventilatie-systeem D, een warmtepomp, volledige 3-dubbele, deels zonnewerende (zuid-gericht) beglazing en regenwaterrecuperatie. Wij zorgen er voor dat de appartementen gepoetst worden bij oplevering.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.

ERA Peeters & Verboven

Leuvensestraat 52 3010 Kessel-Lo
ERA IMMO MAC
ERA IMMO MAC