Leeuweriksstraat 13 - 17

Dit Kleinschalig project wordt gerealiseerd door Desimco. De moderne en duurzame nieuwbouwwoningen liggen vlakbij de Grote markt, slager, bakker, grootwarenhuizen, scholen, ... Kortom alle faciliteiten die een gezin nodig heeft om comfortabel te leven.


De nieuwbouwwoningen


Er zijn drie woningen. Een gesloten en twee halfopen woningen. De indeling is als volgt: de gelijkvloerse verdieping bestaat uit een inkomhal met bijbehorend toilet, een ruime open lichtrijke woonkamer die aansluit op de open keuken met kwalitatieve materialen (zie lastenboek). De open keuken kijkt uit op de zuidgerichte tuin. De woningen zijn dus uitermate goed georiënteerd. Aansluitend vindt u er de berging die als sas fungeert tussen garage en leefruimte. Hier is uiteraard de aansluiting voor wasmachine en droogkast aanwezig. Verder is er zeker ruimte om de droge voeding en andere zaken op te bergen. Tot slot is er de garage op het gelijkvloers die ook ruimer is dan de standaard garage. Dit zorgt ervoor dat ook hier nog wat bergruimte is. Op het eerste verdiep bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers en een kinderkamer. Daarnaast is er ook een badkamer aanwezig die voorzien is van een dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Het tweede verdiep is toegankelijk via een uitklapbare trap. Die geeft toegang tot een bergzolder.


Troeven


Er zijn allerlei mogelijkheden in samenspraak met de bouwheer. De grote troef van deze bouwheer is dat er op maat kan gewerkt worden indien gevraagd. Vloerverwarming, upgrade keuken, andere afwerkingen, ... Het is allemaal mogelijk. De Zuidgerichte tuin & terras zijn ook absoluut een plus voor dit kleinschalig project. Evenals de 3 volwaardige slaapkamers wat uniek begint te worden op de hedendaagse markt, kwalitatieve afwerking met hoogwaardige materialen... Kortom alle hedendaags comfort en betaalbaar wonen!


Prijs exclusief kosten (aankoop onder BTW en verkooprechten)

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.