Leanderhof - Woningen

62 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Pal in het centrum van Zwevegem vinden we 23 nieuwbouw woningen, reeds in aanbouw.

Wonen in Leanderhof betekent:

·        Wonen op wandelafstand van scholen, ontspanning, winkel- en sportfaciliteiten. Vlotte bereikbaarheid naar E17 – E40 – R8.

·        Genieten van 50% korting op uw onroerende voorheffing gedurende 5 jaar met deze BEN-woningen.

·        Een nieuwe buurt in een groene setting van 2 hectare. Dankzij de autoluwe wegen is het hier aangenaam en rustig vertoeven met de kinderen!


De woningen op Leanderhof liggen in een volledig nieuwe site. Een mooi geheel van woningen, appartementen en veel groen. Een site vol leven als uitvalsbasis, dankzij het naastgelegen "Guldensporenfietspad".


U heeft de keuze uit 6 halfopen of 17 gesloten bebouwingen, traditioneel of moderne look, 2 of 3 slaapkamers. U bent al eigenaar vanaf €289.705! (incl. kosten) Ontdek snel welke keuze uw voorkeur geniet en informeer voor een afspraak met de projectverantwoordelijke.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.