Leanderhof - Woningen

51 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

 

Nieuwbouw te koop in Zwevegem

Leanderhof breidt uit! 38 nieuwe woningen zullen een thuis zijn voor evenveel gezinnen. Leanderhof ligt vlak bij het centrum, maar is dankzij de omliggende natuur toch een heel rustige plaats om te wonen. Je bent er bovendien ook goed verbonden met de snelwegen. Van de 23 woningen van Fase 1 zijn nog twee halfopen woningen beschikbaar. Fase 2 bestaat uit 15 beschikbare huizen waarvan 4 halfopen woningen en 11 gesloten bebouwingen. 

Je kan kiezen voor een traditionele of moderne look. De woningen worden instapklaar afgewerkt en zijn BEN (bijna energie neutraal). Je woont er al vanaf € 317 280,79 INCLUSIEF KOSTEN. Bezoek snel het modelappartement en laat je overtuigen door Leanderhof. 

 

Woningen Leanderhof in cijfers

 • nieuwbouwwoning zwevegem

  15 woningen in Fase 2

  Het project bestaat 15 instapklare huizen. 

 • betaalbare nieuwbouwhuizen

  Betaalbaar wonen

  Je bent er al eigenaar vanaf € 336.090 INCLUSIEF KOSTEN.

 • leanderhof huizen

  3 slaapkamers

  Elke woning is voorzien van 3 slaapkamers

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *