Leanderhof - De Vlieger

Het gebouw de Vlieger is het laatste gebouw die geplaatst werd tijdens de eerste fase, maar de verkoop loopt vlot. Wat onderscheidt deze appartementen van de andere? De projectontwikkelaar Caaap ontwierp voor dit project het uniek, Smart-one concept. Alle ruimtes worden optimaal en efficiënt benut., waardoor je een veel ruimer appartement krijgt. Zo werd de nachthal bijvoorbeeld weg gewerkt en wordt er gewerkt met 1 centale technische ruimte. 
Op deze manier krijg je als het ware een loft gevoel, want licht, doorzicht en openheid staan hier centraal. De basis van deze SmartOne appartementen is gelijk, maar je kan deze aanpassen naar eigen stijl, smaak en budget. Omdat het vaak moeilijk is om je in te beelden hoe het appartement er zal uit zien kan je woonconfigurator op uw smartphone of tablet installeren. Zo kan je je appartement virtueel bezoeken en krijg je een voorproefje van hoe je appartement er zal uit zien. De interieurarchitecte kan je bij staan voor de inrichting. Als kers op de taart wordt elk appartement voorzien van domotica, die je vanaf uw smartphone of tablet kan bedienen. 
Een SmartOne appartement is reeds beschikbaar vanaf 130 000€, ideaal voor starters of investeerders! Deze investering kan tot 3% rendement behalen. Bovendien kan er een speciaal afwerkingspakket voor investeerders worden voorzien zodat u een volledig instapklaar app. kan afleveren aan uw huurder.
 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.