Leanderhof - De Vlieger

Opendeurdag zaterdag 13/06 van 10-12u. Kom langs zonder afspraak en bezoek het modelappartement van het gebouw 'De vlieger'.


Op zoek naar een appartement met vooruitstrevend concept, veel lichtinval, een domoticasysteem en een interieurinrichting ontworpen door een interieurarchitect? Dit alles is mogelijk in de SmartOne appartementen in de Vlieger. Interessant voor jonge gezinnen of investeerders, op zoek naar vernieuwend, hip en trendsettende appartementen die betaalbaar blijven! 

De appartementen zijn ontwerpen naar het SmartOne principe. Dit concept wijkt van de traditionele opstelling van een appartement waarbij je gang en meerdere technische kokers heel wat ruimte innemen. Door de gang tot een minimum te beperken en alle technische functies rond 1 centrale koker te organiseren bekom je een ruimer appartement.  

Er is nog slechts 1 appartement beschikbaar, waar u onmiddellijk kan intrekken of vlot verhuren! 

Meer info of een bezoek inplannen?

Vul de informatiefiche in op deze pagina of contacteer ons via tel: 056 75 57 47 of e-mail:  becue@era.be 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.