Leanderhof - De Trialde

SLIM EN BETAALBAAR WONEN IN HET PARK - 21 SMARTONE APPARTEMENTEN


Dankzij het ontwerp van deze doorzonappartementen geniet U van veel lichtinval en met een zicht op de grootste bloemenweide van Zwevegem geniet U hier zeker en vast. De vooruitstrevende architectuur van dit gebouw is zeker een eyecatcher. Het benadrukt het vooruitstrevend en modern karakter van een SmartOne appartement. U kan eenvoudig via de woonconfigurator kiezen uit 1 van de 4 interieurstijlen en zo verder aanpassen naar uw smaak! 

Verder is SmartOne een vooruitstrevend concept, door de gang te beperken is het maximaal profiteren van de beschikbare oppervlaktes! De technische blok scheidt de woonruimte van de slaapkamers en zorgt voor een mooi geheel in het appartement. Uitgerust met een basispakket domotica en beschikbaar tegen betaalbare prijzen. Ideaal voor starters en investeerders!


Meer info of een bezoek inplannen?

Vul de informatiefiche in op deze pagina of contacteer ons via tel: 056 75 57 47 of e-mail:  becue@era.be 


Tijdelijk zijn er geen opendeurdagen vanwege de huidige corona-maatregelen. Contacteer ons om op de hoogte te blijven wanneer dit opnieuw mogelijk is.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.