Leanderhof - De Soudé

ANNULATIE: Opendeurdag in het Leanderhof op zaterdag 21 maart 2020.
Door de omstandigheden en richtlijnen van de overheid omtrent het corona virus zijn wij genoodzaakt dit te annuleren. Voor meer informatie kan u terecht op ons kantoornummer +3256 75 57 47 of op becue@era.be


Ben je nog goed te been, maar wil je toch al vooruit denken? Dan zijn de comfortappartementen van het gebouw De Soudé van het Leanderhof hetgene wat je zoekt. 
Deze zorgappartementen zijn volledig aangepast; de deuren zijn breder, er zijn geen opstapjes (zelfs niet in de douche), ruime slaapkamer,  grote badkamer, praktische keuken, grote ramen voor veel lichtinval, enz.  Daarnaast is de assistentie van het OCMW mogelijk en betaal je er slechts voor wanneer je er gebruik van begint te maken. De grote troef van deze comfortappartementen zijn de ruime terrassen aan de voor-en achterzijde. De gelijkvloers appartementen hebben een leuke, afgesloten privé tuin. Als laatste woon je dicht bij het centrum van Zwevegem en dicht bij de winkels die langs het centrale plein in het Leanderhof komen.
Ondergrondse autostaanplaatsen te koop
 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.