Leanderhof - De Soudé

Wenst u zich te verzekeren van een comfortabel en luxueus appartement die op heden niet lijkt op een assistentieflat? Geniet zowel vandaag als morgen van de kwalitatieve afwerking van de Lifetime Comfort appartementen van de Soudé op Leanderhof.  

Het gebouw Soudé biedt u ruime doorzonappartementen, die voor veel lichtinval in de keuken en leefruimte zorgen. Verder kan u nog genieten van de zon op uw 2 terrassen, 1 aan beide zijden van het gebouw, u kan kiezen voor een zicht op de levendige pleinen of kiezen voor de kalmte en rust van de bloemenweide. 

Deze appartementen zijn onzichtbaar aangepast aan al uw woonbehoeften. U woont dus vandaag in alle luxe maar met de mogelijkheid dit in de toekomst ook nog te kunnen blijven doen. Zo zijn de overgangen naar terrassen drempelloos, is het hele appartement rolstoelvriendelijk, ... Deuropeningen zijn voldoende breed en zorgen voor een vlotte doorgang. Meer weten? Wij leggen u graag alle bijzonderheden uit bij een afspraak. 

Bijkomende veiligheid wordt gegarandeerd door de alles aan/uit knop en de led-oriëntatieverlichting in de hal. Standaard is elk appartement voorzien van een videofoon, die op termijn kan gekoppeld worden met een noodcentrale. Bij een stijgende zorgbehoefte stelt u samen met het OCMW een zorgpakket op maat samen zodat u slechts betaalt wanneer u dit echt nodig hebt en gebruikt. Alles kan, niets moet. 

De soudé bestaat in totaal uit 21 units, waarvan er slechts nog 2 appartementen te koop zijn! Beiden zijn éénslaapkamer appartementen. De laatste kans dus als u uw toekomst wil verzekeren! 


Dit project valt onder de tijdelijke 6% btw maatregel i.p.v. 21% btw! Contacteer ons voor meer info en voorwaarden!


Meer info of een bezoek inplannen?

Vul de informatiefiche in op deze pagina of contacteer ons via tel: 056 75 57 47 of e-mail:  becue@era.be 

6% btw

Wanneer heb ik recht op 6% btw?

Ontdek snel of jij recht hebt op 6 btw!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *