Leanderhof - De Glacerie

STIJLVOL WONEN IN HET PARK - 27 PARKAPPARTEMENTEN

Dit project valt onder de tijdelijke 6% BTW maatregel indien u aan de voorwaarden voldoet! Contacteer ons voor meer info!


De appartementen in het gebouw van de Glacerie zijn vormgegeven met licht en ruimte als belangrijkste schakels. De appartementen zijn uitgerust met kwalitatieve toestellen en alle hedendaagse technieken, de interieurarchitect staat klaar om je appartement mee vorm te geven volgens je eigen smaak. De parkappartementen van de Glacerie geven aan de achterzijde van het gebouw uit op het park. Leefruimtes lopen over in ruime terrassen gericht op het zuidwesten. Stijlvol wonen wordt hier afgewisseld met een mooie beleving. Kom helemaal tot rust in een appartement met zicht op de grootse bloemenweide van Zwevegem. 

De appartementen zijn ruim van indeling, met oppervlaktes van 66 tot 122m² kan je hier al je woonwensen kwijt. Zeker met een leefterras tot 35m² is er ruimte genoeg om te genieten van de mooie omgeving in het groen. Benieuwd naar hoe jouw toekomst er hier zou uitzien, vraag de plannen op of boek een afspraak. 

De Glacerie biedt 27 ruime parkappartementen met keuze uit 1-, 2- & 3-slaapkamers, allen met zicht op de bloemenweide. Alle appartementen hebben onmiddellijke toegang tot de ondergrondse parkeergarage of gemeenschappelijke fietsenstalling. Ideaal op deze autoluwe site!

Meer info of een bezoek inplannen?

Vul de informatiefiche in op deze pagina of contacteer ons via tel: 056 75 57 47 of e-mail:  becue@era.be 


Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.