LA WACHENAULE

27 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Gebouw met 16 appartementen op 4 verdiepingen, toegankelijk via 2 ingangen en 2 liften.

Haar troevenBTW-regeling 6% onder voorwaarden, bevoorrechte ligging dicht bij alle voorzieningen van de stad, gemakkelijke toegang tot de N4 en de E25, nabijheid van Luxemburg, uitstekende energetische en akoestische prestaties.

Ruime keuze van 45 tot 118 m² : 3 APT 3 slaapkamers - 8 APT 2 slaapkamers - 5 APT 1 slaapkamer. Ideaal om te wonen of te investeren. Prijs op aanvrag : van 160.000 € tot 355.000 €.

Beschrijving : grote woonkamer, ingerichte keuken, badkamer met douche, slaapkamer(s), balkon/terras, berging, toilet, hal. Bovendien is er een kelder en een parkeerplaats.

Kwaliteitsspecificaties in termen van hoogwaardige afwerkingen die kunnen worden gepersonaliseerd naar gelang van de voortgang van het project.

Een project ontworpen voor uw welzijn in een harmonieuze en aangename leefomgeving waar volume, ruimte en helderheid worden gecombineerd. Een goed doordacht interieur met een zorgvuldige afwerking, gericht op comfort 

Een duurzaam project dat voldoet aan de energie- en milieunormen: vloerverwarming (stadsgas), driedubbele beglazing, ventilatie met dubbele luchtstroom, isolatie (gevels, muren, dak).

De aangekondigde prijs is een basis voor onderhandeling die de verkoper niet bindt. Informatie en plannen worden louter ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. Bezoeken in aanwezigheid van TOPIMMO. Contacteer ons op 061/210.750

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *