Kortrijkse poort

LAATSTE KANS!! Nog 1 gelijkvloers appartement te koop !!


Bezoek ons modelappartement op afspraak!

Hedendaagse villa-residentie met opvallend grote leef - terrassen, nabij de stadspoort van Kortrijk. 


Het nieuwbouwproject de "Kortrijkse Poort", op een boogscheut van het centrum van Kortrijk, wordt ontwikkeld door Groep Berton en Dehullu architecten. 

Dit kleinschalig project voorziet 30 appartementen. De ligging van het project is uitstekend: nabij belangrijke invalswegen, in een nieuwe groene omgeving, nabij de stad Kortrijk en op fietsafstand van natuurdomein 'De Gavers'. 

Door de samenwerking met het gerespecteerde architectenbureau Dehullu wordt de nadruk gelegd op beleving. Gekoppeld aan deze beleving schenkt men veel aandacht aan duurzaamheid en praktische indeling van de binnenruimtes. Dankzij de persoonlijke klantenbegeleiding kunt u de indeling en de afwerking van uw appartement naar eigen wens bepalen. 

Bovendien geniet de koper van een opvallend groot leef - terras (vanaf 14m²) 

en de gelijkvloerse appartementen van een privé tuintje !

Het komt de praktische kant van uw appartement alleen maar te goede als we daarboven op nog zeggen dat er overdekte - en open autostaanplaatsen + private kelders worden voorzien.

Naar prijs - kwaliteit is dit project niet te evenaren. 

Dit maakt het project dan ook uiterst interessant als solide vastgoedbelegging.

Fase 1 werd reeds opgeleverd en de werken voor fase 2 bevinden zich in het eindstadium, de afwerking van uw appartement in fase 2 kan u nog volledig zelf bepalen.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.