Kolenboer

1119 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

 

Welkom in Residentie Kolenboer

 

Het kleinschalig nieuwbouwproject “Kolenboer” wordt gebouwd op de grens van Lint en Kontich aan de Kontichsesteenweg 71 – 73 te Lint. Op wandelafstand bevinden zich zowel het centrum van Lint, als het centrum van Kontich Kazerne met zijn scholen, winkels, park en openbaar vervoer!

Enkele troeven visueel voorgesteld

 

 

EENHEDEN

Dit project omvat 17 hoogwaardig afgewerkte nieuwbouw appartementen verdeeld over 2 gebouwen (7 & 10 appartementen) met gemeenschappelijke kelder. Zowel 1, 2 als 3 slaapkamer appartementen met een oppervlakte tussen 73m² en 139m², allen met ruim terras zijn beschikbaar. Er zijn 6 buitenstaanplaatsen, 22 kelderplaatsen en 3 garageboxen voorzien. Ook is er voldoende plaats voor het stallen van fietsen en enkele parkings voor bezoekers.

BEN project

Zoals de naam al doet vermoeden woonde hier vroeger de plaatselijke kolenboer. Zo traditioneel het verwarmen op kolen vandaag de dag is, zo modern zullen de appartementen zijn. Alle BEN appartementen zijn voorzien van: een warmtepomp welke de vloerverwarming aanstuurt, een verluchtingsysteem type D, zonnepanelen, hoogrendementsglas,…. Kortom, alle comfort om u gegarandeerd een laag energieverbruik te verzekeren!

6% BTW

Mogelijkheid tot aankoop onder 6% btw op het constructie gedeelte (indien u in aanmerking komt).

Troeven

 • Kleinschalig project (17 appartementen)
 • 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen met terras
 • Bijna energie-neutrale appartementen (BEN)
 • Warmtepomp & Verluchtingsysteem type D
 • 25 ondergrondse parkings, 2 bovengrondse parkings & 3 ondergrondse boxen

Bent u op zoek naar een centraal gelegen en hoogwaardig afgewerkt nieuwbouw appartement in een kleinschalig project? Contacteer ons dan nu en wij bezorgen u graag verdere informatie!

 

Residentie Kolenboer in cijfers

 • Groen project

  Groen project

  BEN project met warmtepomp

 • icoon unit

  17 eenheden

  7 eenheden (Blok A) & 10 eenheden (Blok B)

  5 buitenstaanplaatsen, 22 ondergrondse plaatsen en  3 garageboxen

 • bewoonbare oppervlakte

  Ruimte en Luxe

  Oppervlaktes tussen 73m² en 139m²

  Terrassen tussen 7,77m² en 38,12m²

 • icoon prijs

  Prijzen

  Beschikbaar vanaf 248.000€

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *