Kolenboer.

17 Appartementen
Adres: Kontichsesteenweg 71 , 2547, Lint (Lint)
Het project “Kolenboer” bestaat uit 17 appartementen, verdeeld over 2 gebouwen met gemeenschappelijke kelder. De appartementen beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers met een ruim privaat terras. Afspraak ter plekke mogelijk!
FINAL_CAM_7.jpg
53% verkocht

De voordelen van dit project

Kolenboer


Het kleinschalig nieuwbouwproject “Kolenboer” wordt gebouwd op de grens van Lint en Kontich aan de Kontichsesteenweg 71 – 73 te Lint. Op wandelafstand bevinden zich zowel het centrum van Lint, als het centrum van Kontich Kazerne met zijn scholen, winkels, park en openbaar vervoer!

 

Eenheden 

 

Dit project omvat 17 hoogwaardig afgewerkte nieuwbouw appartementen verdeelt over 2 gebouwen (7 & 10 appartementen) met gemeenschappelijke kelder. Zowel 1, 2 als 3 slaapkamer appartementen met een oppervlakte tussen 73m² en 139m², allen met ruim terras zijn beschikbaar. Er zijn 6 buitenstaanplaatsen, 22 kelderplaatsen en 3 garageboxen voorzien. Ook is er voldoende plaats voor het stallen van fietsen en enkele parkings voor bezoekers.

 

BEN project

 

Zoals de naam al doet vermoeden woonde hier vroeger de plaatselijke kolenboer. Zo traditioneel het verwarmen op kolen vandaag de dag is, zo modern zullen de appartementen zijn. Alle BEN appartementen zijn voorzien van: een warmtepomp welke de vloerverwarming aanstuurt, een verluchtingsysteem type D, zonnepanelen, hoogrendementsglas,…. Kortom, alle comfort om u gegarandeerd een laag energieverbruik te verzekeren!


6% BTW


Mogelijkheid tot aankoop onder 6% btw op het constructie gedeelte (indien u in aanmerking komt).

 

Troeven

 

- Kleinschalig project (17 appartementen)

- Bijna energie-neutrale appartementen (BEN)

- Warmtepomp

- Verluchtingsysteem type D

- 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen

 

 

Bent u op zoek naar een centraal gelegen en hoogwaardig afgewerkt nieuwbouw appartement in een kleinschalig project? Contacteer ons dan nu en wij bezorgen u graag verdere informatie!

Sofie Moers
Sofie Moers
Geïnteresseerd?

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.