K-Tower

Allerlaatste appartement te koop in de K-Tower. Grijp uw kans op een luxe-appartement op het tiende verdiep!!
Mogelijkheid om het appartement onmiddellijk na akte te bewonen.

De K-Tower is de exclusieve woontoren, gebouwd aan de oevers van de Leie. Hier wonen betekent: panoramisch wonen nabij het centrum én aan het water! Voor het architecturaal ontwerp werd beroep gedaan op het gerenommeerde bureau Philippe Samyn & Partners.

Dit nieuwbouw project, bestaande uit 65 appartementen, biedt een luxeafwerking naar eigen smaak en wens. De sterke merken en maatwerk staan centraal, samen met een doordachte architectuur met spiegels aan de gevel die het gevoel geven dat de toren 1 wordt met de hemel. 

Om uw wooncomfort maximaal te maken werd gezorgd voor volledige privacy op uw ruim terras. Ook is er extra aandacht besteed aan akoestiek, brand- en inbraakveiligheid.

Elk appartement beschikt over een autostaanplaats of een garage box, die afzonderlijk aan te kopen is. De private kelderberging en aansluitingskosten zijn in de prijs inbegrepen. 

Exclusieve woontoren aan Leieboorden van Kortrijk met panoramisch verzicht.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.