Het Hof

“Het Hof” wordt gekenmerkt door zijn exclusieve en tijdloze architectuur. Het volledige project bestaat uit 3 vrijstaande gebouwen in een groene zone met behoud van het bestaande groen dat zich grotendeels aan de rand van het perceel bevindt. Het doel is het creëren van een parksfeer, wonen in gemeenschappelijk groen. De groene zone wordt mogelijk gemaakt door het autoverkeer meteen na het eerste gebouw af te leiden naar de ondergrondse parking.
Vormgeeflijk is er gestreefd naar een speels gevarieerde architectuur met behoud van uniformiteit. Hierbij primeert een hedendaagse, moderne vormgeving.  De dakterrassen zijn ruim voorzien om de woonkwaliteit te optimaliseren. Ieder terras krijgt zijn eigen oriëntatie om zo de onderlinge privacy te bewaren.
Voor elk appartement werd gekozen voor een luxueuze afwerking met oog voor kwaliteit en comfort. Voor de binneninrichting kan er desgewenst verder begeleiding voorzien worden door een interieurarchitect.
Extra troeven:

  • Leef-appartementen met groot comfort
  • Energiezuinig, E30 - verminderd KI gedurende de eerste 5 jaar
  • Extra aandacht besteed aan privacy en inkijk
  • Op wandelafstand van het centrum, doch rustig gelegen in groene omgeving
  • Ruime terrassen allen zuid georiënteerd

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.