Goswin

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

GOSWIN


Dit woonproject is met haar 15 comfortabele appartementen en 6 handelsruimtes een mooie mix van verschillende woongelegenheden.

De grote 1,2 of 3 slaapkamerappartementen kunnen bovendien volledig gepersonaliseerd worden dankzij het lastenboek waar ruime budgetten zijn voorzien voor sanitair, keuken en vloeren.

Elk appartement heeft een ruim, zonnig en zuidgeoriënteerd terras met open zicht op het dorpsplein en het Oud Kasteel van Vichte. De grote raampartijen zorgen daarnaast voor een natuurlijke lichtinval en verhogen het wooncomfort.

De ligging is bovendien zeer gunstig. In Vichte geniet je immers van de luxe van de landelijke rust én ervaar je alle comfort van een ideale bereikbaarheid nabij buurtwinkels, speciaalzaken en scholen.

Alle appartementen hebben een E-peil van E30, wat wil zeggen dat je de eerste 5 jaar maar de helft van je onroerende voorheffing hoeft te betalen. Van een voordeel gesproken!

Interesse? Contacteer ons gerust!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Verstuur naar