Goodlife

Stijlvolle appartementen in het moderne woonproject van assistentiewoningen Goodlife

Goodlife is gelegen in een autoluwe wijk waar u een vlotte verbinding hebt naarde aanwezige voorzieningen in het centrum van Borsbeek. Gaat u graag even ontspannen in het groen, dan hebt u vlakbij Fort 2 en Fort 3 of de rustige wandelpaden tussen de velden richting Boechout/Vremde.

In dit nieuwe woonproject kunt u 37 volledig afgewerkte assistentiewoningen terugvinden, ontworpen op maat van de bewoners. Er is een mix van stijlvolle 1- en 2-slaapkamer appartementen, elk voorzien van een mooi terras. U hebt hier de keuze uit verschillende lichte, ruime appartementen, gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. 
De 'lobby' is het pareltje van dit prachtig project, u hebt hier dan ook een zeer aangename ontmoetingsplaats voor bewoners en bezoekers met TV-hoek en een centrale haard voor een huiselijk en warm gevoel. Van hieruit hebt u via de overdekte gaanderij naadloos verbinding met het centrale plein. 

De flats zijn erkende assistentiewoningen, ze voldoen aan de strenge wettelijke normen van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Deze erkenning vormt een kwaliteitslabel voor de eigenaar en de bewoner. 

Voorzieningen appartement: 

  • Aangepast sanitair
  • Vloerverwarming
  • Volledig ingerichte keuken
  • Privatief terras
  • Noodoproepsysteem

Tot slot zijn is er een centrale fietsenberging met elektrisch laadpunt voorzien en kunt u optioneel nog een kelder en/of parkeerplaats verkrijgen. 
 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.