Gerbier

In het hart van Boncelles, prachtig appartement met een bewoonbare oppervlakte van + - 179 m² met 3 mooie slaapkamers. Buiten, een mooi terras, een tuin en parkeerplaats. Licht en ruimte zijn de sleutelwoorden voor deze woning! PEB: A! Verkoop onder 6% btw (te respecteren voorwaarden) Basiswet en aansluitkosten energie erbij. Nabij: scholen, winkels, bushaltes. Op een paar minuten afstand: Route du Condroz richting Luik of Marche, het CHU en de Universiteit van Sart-Tilman

PEB A, nr. 20210312016714, E-specificatie: 94

De informatie en afmetingen worden slechts ter indicatie verstrekt en zijn niet contractueel.

De eigenaar, verkoper van het onroerend goed, heeft de juridische, vrije en autonome bevoegdheid om al dan niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht om het hoogste bod te kiezen, maar kiest hij degene die het beste bij hem past met betrekking tot zijn eigen criteria (bedrag van het bod, opschortende voorwaarden, ondertekeningsperiode, enz.)

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.