Franse bos Blok C

Het project De Franse Bos in Genk is met zijn unieke bouwvorm en inplanting bijzonder vernieuwend. Het totale domein is 3 hectare groot en kan beschouwt worden als een eigen privé bos. Via een houten toegangspoort die ingebed is in een natuurstenen wand, betreedt u het domein en wordt u door een kasseiweg tot aan uw appartement geleid. Uw auto kan u parkeren in de ondergrondse garage, uw fiets in de gemeenschappelijke fietsenstalling of in uw individuele berging.

Ruimtelijke beleving
Het ontwerp van het project Franse Bos is van de hand van het gerenommeerde architectenbureau Drieskens & Dubois. Zij staan erom bekend dat zij niet alleen oog hebben voor esthetiek, maar ook voor maximaal wooncomfort én zuinig energieverbruik.

Kamers badend in licht
De grote glaspartijen en glazen borstweringen voorzien elk appartement royaal van een mooie lichtinval. Elk appartement heeft een ruim terras dat zo georiënteerd is dat u zo veel mogelijk zonlicht meepikt. In deze appartementen kunt u optimaal genieten van een ultiem buitengevoel.

Blok A & B & C
Het project bestaat uit momenteel uit 3 blokken, BLOK A - BLOK B & BLOK C. Blok A (19 appartementen)  is al klaar en helemaal uitverkocht, en in blok B (38 appartementen)zijn er slechts 4 appartementen beschikbaar , Blok C (14 appartementen) zal klaar zijn eind 2020 en heeft nog 2 beschikbare appartement.

In blok B & C hebben de nog beschikbare appartementen een oppervlakte tussen de 78m² en 99m² met terrassen tussen de 12m² en 30m2.

Neem gerust contact op voor meer informatie op het nummer  089/35 00 00 of per mail via maximmo@era.be.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.