Flux - Residentie Edison

30 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

 

Energiek wonen in Zwevegem

Kom op zaterdag 9 oktober naar de opendeurdag in het modelappartement tussen 10u en 12u ontvangen wij jou graag voor een rondleiding. Inschrijven is niet nodig, vrije toegang. Nu al meer info? Stuur ons een bericht. Of stel je vraag via WhatsApp!

Flux bestaat uit Residentie Edison waar 17 nieuwbouw appartementen gebouwd worden en daarnaast 5 Parkwoningen. De historische Transfo site van 9 hectare voorziet heel wat ruimte voor natuur, wonen en cultuur. Vanuit elke woning of elk appartement sta je rechtstreeks in verbinding met het park. De unieke ligging aan het kanaal zorgt voor een rustige sfeer. Dankzij de betaalbare prijzen is dit project ook een rendabele en veilige investering. De appartementen zijn beschikbaar bij akte. Aarzel niet langer en kies voor een appartement in Flux.

 

 

 

Residentie Edison in cijfers

 • investeren in vastgoed

  17 appartementen

  Residentie Edison is onderdeel van project Flux en bestaat uit 17 appartementen.

 • investeren in vastgoed

  1, 2 of 3 slaapkamers

  Voor elk wat wils. Je kiest uit 1,2 of 3 slaapkamers

 • investeren in vastgoed

  3,08% Brutorendement

  Met een brutorendement van 3,08% is Residentie Edison een uitstekende investering.

Huizen én appartementen!

Wist je dat Flux bestaat uit nieuwbouw appartementen in Residentie Edison, maar ook uit 5 nieuwbouw woningen!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.

Opendeurdag

Kom op vrijdag 20 augustus naar de opendeurdag in het modelappartement van residentie Edison. Tussen 18u en 20u leiden wij je graag rond doorheen dit prachtig appartement. Tot dan!