Draeybomen

Residentie 'Draeybomen' is een stijlvol en tijdloos nieuwbouwproject waar het aangenaam wonen is. 
De residentie is gelegen in een nieuwe verkaveling in het landelijke dorpje Morkhoven, een deelgemeente van Herentals.
Een rustige ligging in een doodlopende straat, op wandelafstand van het dorpscentrum en zo'n 7km van de stad Herentals.
Het project geniet van een zeer vlotte verbinding naar de E313 en het centrum van Herentals, en is zowel met de wagen als openbaar vervoer goed bereikbaar.
Wie dus graag dicht bij de stad woont maar toch wil genieten van de dorpssfeer, vindt hier de ideale uitvalsbasis.

Residentie 'Draeybomen'  bestaat uit comfortabele en energiezuinige appartementen met 2 of 3 slaapkamers. De appartementen beschikken over een aangename leefruimte met groot schuifraam naar het terras.
Alle terrassen zijn naar het zuiden georiënteerd. De appartementen beschikken over een oppervlakte van 113m² of 121m². Naast het gebouw zijn er carports voorzien welke afzonderlijk worden verkocht.

De appartementen worden gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en praktische indeling. De architectuur van de residentie sluit perfect aan bij de groene en landelijke omgeving en de kleinschaligheid van het project maakt het tot een aangename plek om te wonen. 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.