Demontstraat

Tussen de Grote Markt en de Vestingen start binnenkort de bouw van dit moderne nieuwbouw & renovatieproject.
Wat ooit een herenwoning met ommuurde stadstuin was wordt nu omgevormd tot 2 gebouwen.  Het historische gebouw met zijn authentieke gevel wordt behouden en volledig verbouwd tot 3 appartementen comform de hedendaagse normen.  Daarnaast wordt er een volledige nieuwbouw van 6 appartementen opgetrokken met subtiele verwijzingen naar het historische karakter van de site. Op het afgesloten binnenplein worden (overdekte) autostaanplaatsen voorzien.
Het nieuwbouwgedeelte wordt uitgevoerd met een combinatie van een donker genuanceerde gevelsteen en een lichte (natuur)steen bekleding. Daarnaast worden enkele accenten met donker architectonisch beton voorzien. De verbinding tussen bestaand en nieuw deel wordt uitgevoerd in zink met een antraciete kleur. Op die manier wordt een contrast met de bestaande woning bekomen, wat het geheel een sterkere architecturale uitstraling geeft.  Binnen werd in het kader van het maximale energiepeil (E 50) gekozen voor onder andere vloerverwarming gekoppeld aan een individuele condenserende gasketel. 

Deze residentie bestaat uit 2 gebouwen met in totaal 9 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. De appartementen hebben een oppervlakte van 91m² tot 150m² exclusief terrassen (9m² tot 39m²). Prijzen vanaf 257.000€ (excl. kosten).  Aan de achterzijde worden 7 staanplaatsen aangelegd op het binnenplein.  De binnenafwerking van de appartementen kan nog volledig gekozen worden door de klant.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.