De Woontuin - Luchtvaartstraat/Zavelvennestraat

41 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Nieuwbouwproject met 2 kleinschalige gebouwen: elke residentie omvat 10 luxueus afgewerkte BEN-appartementen met terras, gemeenschappelijke tuin en ondergrondse parkeerplaatsen

Ligging

Project “De Woontuin” is gelegen in het groene Kiewit, op een boogscheut van Bokrijk, de Kinderboerderij, verschillende fietsroutes (Fietsen door het water), aansluiting met de autosnelweg E313 en invalswegen richting onder andere het centrum van Zonhoven en Hasselt.

Aanbod

Het gehele project omvat 20 appartementen, verdeeld over 2 gebouwen van telkens 10 eenheden aan de Luchtvaartstraat en de Zavelvennestraat. Elk gebouw telt twee verdiepingen en heeft een moderne en tijdloze architectuur, interessant voor zowel eigen bewoning als voor investeerders. Samen met een hoogwaardige afwerking die door de koper zelf gekozen wordt, zal men eveneens extra aandacht besteden aan energiezuinigheid. Privatieve zonnepanelen, een balansventilatie (D) en vloerverwarming, zorgen ervoor dat je als koper in een appartement woont met een zeer gunstig E-peil en een vrijstelling van de onroerende voorheffing. Voor een optilmaal wooncomfort, zullen twee aparte ingangen met lift en traphal voorzien worden per gebouw. Elk appartement krijgt een ondergrondse autostaanplaats en een ruime kelderberging toegewezen (prijs va. 25.000 euro excl. kosten). Een gemeenschappelijke tuin zorgt voor een aangenaam, rustgevend gevoel in deze residentie.

Troeven

-       BEN appartementen met E-peil < 30 : zonnepanelen, ventilatiesysteem D, vloerverwarming

-       Hoogwaardige afwerking naar keuze

-       Keuze uit appartementen met 1, 2 of 3 SLK met privatief terras of tuin

-       Ondergrondse staanplaatsen + kelderberging

-       Residentiële ligging, vlakbij fietsroutes, verschillende invalswegen, Bokrijk, Kinderboerderij Kiewit, Corda Campus

Graag een afspraak voor meer info? Contacteer dan snel ons kantoor via jessy@eranobis.be

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *