De Witte Lelie

62 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Groen en stijlvol wonen in hartje Westmalle

 

Aan de Antwerpsesteenweg, in hartje Westmalle, ligt het project De Witte Lelie. Op wandelafstand van de winkels, openbaar vervoer, ... echt op toplocatie in de dorpskern van Westmalle. Het project staat voor stijlvol en hedendaags wonen in een kwalitatieve leefomgeving.

De combinatie van een landelijke architectuur met moderne toetsen, een doordachte ligging en het gebruik van hoogwaardige, kwalitatieve materialen maken van ‘De Witte Lelie’ een topproject. Het project biedt een mooie mix tussen grote en kleine wooneenheden, voor ieder wat wils

De appartementen aan de Antwerpsesteenweg bieden een mooi uitzicht over het centrum en de gezellige drukte daar. Die aan de achterzijde kijken dan weer uit over een groene oase, ideaal voor wie wat meer op rust gesteld is.

Uw auto en fiets vinden een plaatsje in de ondergrondse parkeergarage.

 

De troeven van nieuwbouwproject De Witte Lelie

 • huisje

  19 wooneenheden

  Nieuwbouwproject 'De Witte Lelie' zal worden voorzien van 19 appartementen en 3 handelsruimten.

 • pijltje

  Centrale ligging

  Door de centrale ligging van het project aan de groene oase van Westmalle geniet u van rust terwijl alle faciliteiten vlakbij zijn.

 • auto

  Parking

  Bij het project zal een ondergrondse parkeergarage worden voorzien.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *