De Warande

34 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Op de kruising van de Heilig Bloedstraat en de Lodewijk de Konincklaan, in hartje Hoogstraten, ligt het project De Warande. Het is een toonaangevend nieuwbouwproject dat stijlvolle en moderne appartementen omvat, met als kroon op het bouwwerk de prachtige penthouses, die baden in het licht.
 

De Warande omvat 2 handelsruimtes en 21 stijlvolle en moderne appartementen, met daarbovenop 3 prachtige penthouses. De bewoonbare oppervlakte van de appartementen telt op tot 190 m².

Het biedt een mooie mix tussen grote en kleine wooneenheden, voor ieder wat wils. Jonge starters voelen zich er zeker meteen thuis, net als gezinnen en wie al iets ouder is en dus graag op wandelafstand van het centrum woont. Uw auto en fiets vinden een plaatsje in de ondergrondse parkeergarage met afgesloten garageboxen alsook open parkeerplaatsen.

De appartementen aan de Lodewijk de Konincklaan bieden een mooi uitzicht over de Vrijheid en de gezellige drukte daar. Die aan de achterzijde kijken dan weer uit over een groene oase, ideaal voor wie wat meer op rust gesteld is.

En wat ook heel belangrijk is: het hele gebouw wordt een flink aantal meters naar achter opgetrokken, verder van de baan weg. Dat schept ruimte voor groenaanleg in combinatie met een veiligere verkeerssituatie.

Bijzonderheden:
- 2 handelspanden
- 21 appartementen met 1 of 2 slaapkamers
- 3 luxueuze penthouses met 2 slaapkamers
- bewoonbare oppervlakte tot 190 m²
- voor elk appartement een ondergrondse autostaanplaats en/of garagebox
- zicht op de Vrijheid of op het groen achteraan
- prijzen vanaf 150.000 euro

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.