De Tuilerie

Woonproject De Tuilerie gelegen aan de Demer en het station te Diest!

De Tuilerie biedt een gevarieerd woon- en investeringsaanbod van 113 appartementen en penthouses met 1, 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen, alsook 12 woningen met privatieve tuin.
Via een nieuw aangelegde weg van op de Turnhoutsebaan komt u op de autoluwe site. Onder de gebouwen is er een ruime en vlot toegankelijke parking.
 

De Architecten NV tekende een mooi en tijdloos ontwerp met sympathieke gevels in grijs-rode baksteen en aangename volumes. De focus ligt op functionaliteit en kwaliteit.

De variatie in detaillering en uitwerking geeft ieder gebouw zijn eigen karakter. Met als resultaat vier gebouwen die perfect passen in de omgeving én uw leven.

Veel aandacht ging naar modern wooncomfort, zonder het milieu te belasten. In De Tuilerie maken we gebruik van enkele hernieuwbare energiezuinige alternatieven zoals zonnepanelen en een BEO-veld. Hierdoor dient het gebouw niet op het gasnet te worden aangesloten. Een warmtepomp met geothermische energie wordt gebruikt voor de verwarming en koeling van de gebouwen.

Dankzij het lagere E-peil (E20) krijgt u de eerste 5 jaar een mooi fiscaal voordeel en betaalt u geen onroerende voorheffing. Een win-win voor uw energiefactuur én het klimaat!

Een uniek bezit begint bij een unieke investering, contacteer ons voor meer info of een afspraak op het nummer 013/31.14.00!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.