De Kromme Eik

Residentie De Kromme Eik combineert het beste van 2 werelden: een open groene tuinomkadering en het ligt op wandelafstand van het centrum van Grimbergen.

Het project bestaat uit 16 comfortabele en hedendaagse appartementen ( van 88m² tot 125m²) verdeeld over 3 gebouwen, 4 duplexappartementen en 12 appartementen. Elk appartement heeft 2 slaapkamers en beschikt over een aangenaam terras.


Op het terrein zelf is geen autoverkeer doordat de parkings en garages in een grote kelderverdieping ondergebracht worden die de drie gebouwen met elkaar verbindt. 


De appartementen zijn Bijna Energie Neutraal (max. E20) dankzij o.a de nodige dak-, gevel- en geluidsisolatie, zonnepanelen en geothermische warmtepomp.


Staanplaats/garage en berging zijn bij aan de kopen, deze bevinden zich op de ondergrondse verdieping. Via de lift of trap is er toegang naar de appartementen vanuit de kelderverdieping.


Bijkomende informatie kan op aanvraag verkregen worden.


Hierbij de link naar de projectwebsite:

www.dekrommeeik.be 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.