De Keizerau

De Keizeau 

De droom om te wonen in een architecturaal meesterwerk, pal in het centrum van Loemek wordt werkelijkheid! 

Wij verkopen 2 nieuwbouwwoningen op een zucht van de kerk van Loemek. Deze woningen beschikken over een panoramisch terras dat uitzicht biedt over de gemeente. Daarnaast is het niet zomaar een woning, het is een uniek architecturaal pareltje dat onmiddellijk in het oog springt. Het gebruik van unieke materialen en een top afwerking naar keuze zorgen ervoor dat je zal wonen zoals niemand anders. 

Een ligging die ervoor zorgt dat je overal te voet of per fiets naartoe kan: scholen, winkels, openbaar vervoer, oprit van de autosnelweg... Alles ligt op een steenworp van uw voordeur. De kerkstraat zal in 2020 ook volledig worden heraangelegd, waardoor je in een volledige nieuwe omgeving terecht komt met daarbovenop zeer rustige buren in het woonzorgcentrum Kapelleveld! 

U wenst meer te weten ? Een vrijblijvende presentatie op maat ? Geef ons een seintje ! Ons team staat klaar om u persoonlijk te adviseren en begeleiden. 
02 582 17 35 - hannes@visieplus.be 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.