De Karmeliet

Residentie  De Karmeliet staat in 1 zin voor: "Mooi wonen in een van de mooiste lanen van Kortrijk, op een boogscheut van het centrum van Kortrijk". 

Deze kleinschalige residentie in de Monseigneur De Haernelaan huisvestigt 10 kwalitatieve appartementen. Deze zijn gelegen op slechts een steenworp van het bruisende stadsleven van Kortrijk en op wandelafstand van het station.

De oppervlaktes variëren van 92m² tot 130m², kortom voor elk wat wils.  Het gebouw telt 3 verdiepingen. op het gelijkvloers bevinden zich 2 ruime appartementen met een groot terras en tuin. Op het eerste en tweede verdiep zijn er telkens drie appartementen met 2 slaapkamers en mooie leefterrassen. Als kers op de taart vind je de 2 dakappartementen op het derde verdiep, met fenomenale terrassen van 20 m². 

Alle appartementen beschikken over minstens 2 slaapkamers. Enkel het dakappartement A03.02 heeft er 3. 

Er is een mogelijkheid om een kelderberging en ondergrondse autostaanplaats bij het appartement aan te kopen. 

Dit project waarborgt een optimaal comfort dankzij de ruime terrassen, de kwalitatieve afwerking en de centrale ligging.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.