De Drij Coningen

180 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Het project 'De Drij Coningen' is centraal gelegen met een ideale verbinding naar Antwerpen, Brussel en Mechelen via E19/A12/N16. Rij je liever met de fiets? Ook dan heb je via het fietssnelwegnetwerk een handige connectie richting Antwerpen, Brussel, Mechelen of Puurs. Daarnaast sta je op vijf minuten in het centrum van Willebroek waar je alle lokale handelaars kan vinden.


Geniet van rust en privacy in combinatie met een zeer ruimtelijk gevoel in onze duplexwoningen. Luxe en duurzaamheid zijn twee kenmerken die deze units het beste omschrijven. Er is bewust gekozen om al vooruit te kijken naar de wereld van morgen. Denk maar aan het gebruik van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en nieuwe ventilatiesystemen. Hierdoor bekomen we een E-peil lager dan 20, waardoor je maar liefst 5 jaar lang geen onroerende voorheffing moet betalen. Samen met een tijdelijke verlaging van 21% BTW naar 6% BTW zorgt dit ervoor dat je meer dan 60.000 euro kan uitsparen op deze duplexwoningen.


Toegang tot deze duplexwoningen heb je via de lift of via de trap vanuit de parktuin die exclusief voor de bewoners toegankelijk is. Vanuit de duplexen heb je een heerlijk zicht op deze oase van rust. De doodlopende straat aan de voorzijde zorgt ook weer voor minimaal verkeer.


Op de benedenverdieping bevinden zich de leefruimte, een open keuken, een ruime berging en een gastentoilet. Aan de voor- en achterzijde werden gevelbrede terrassen voorzien. Aan de voorzijde kan je genieten van wat meer beweging op straat, terwijl je op het ruime terras aan de achterzijde een prachtig zicht hebt op de parktuin met BBQ corner enkel toegankelijk voor bewoners.


Op de bovenverdieping bevinden zich een ruime badkamer en 3 slaapkamers waaronder een master bedroom met aansluitende dressing en groot terras. Je vindt hier ook een tweede toilet. Het is trouwens mogelijk om ook de bovenverdieping met de lift te bereiken. Er is ruimte voorzien in de trappenhal om een lift te plaatsen zonder dat er aan de stabiliteit van het gebouw geraakt moet worden.


De grote zolderruimte wordt casco afgewerkt en biedt zo nog tal van mogelijkheden.


Als u een warm gevoel krijgt bij het dromen over een woning waar luxe, duurzaamheid, privacy en rust centraal staan en dit allemaal voor een correcte en betaalbare prijs, aarzel dan zeker niet om eens te informeren naar dit project.


Jouw nieuwe thuis? Zo gevonden!


Meer informatie vind je op de website van de bouwpromotor via deze link.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *