De Drij Coningen

31 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

Het nieuwbouwproject “De Drij Coningen” beantwoordt aan de wensen van vandaag én aan die van morgen. Simpelweg een heerlijke plek om te vertoeven. Een prachtig hedendaags ontwerp met oog voor kwaliteit en energiezuinigheid en dit voor een correcte, betaalbare prijs.

Het totale project omvat meer dan 2.000 m2 maar toch werd er zeer bewust gekozen voor slechts 8 wooneenheden. Vier gelijkvloerse appartementen en vier ruime duplexappartementen met centraal gelegen een groene parktuin. Uiteraard is elk appartement daarnaast ook voorzien van een eigen privatieve buitenruimte.

De prachtig aangelegde parktuin, exclusief voor de bewoners toegankelijk, is uniek in de buurt. Deze tuin fungeert als een oase van rust maar net zo zeer als een ontmoetingsplaats waar het fijn is om te vertoeven met je gezin of met je buren.

Wie droomt er nu niet van een schitterende tuin met een overdekte buitenkeuken/BBQ corner? Sport en ontspanning, een speeltuin voor de kinderen, een petanquebaan. Je waant je zo al snel op vakantie in het zuiden. En bovendien is er voldoende ruimte om via een rustgevende wandeling door de tuin dagelijks je tienduizend stappen te realiseren.


Het project is centraal gelegen met een ideale verbinding naar Antwerpen, Brussel en Mechelen via E19/A12/N16. Als onderdeel van het geplande Brabantnet, brengt de sneltram die vertrekt aan het Fort van Breendonk je in een mum van tijd helemaal tot aan Brussel Noord of naar de luchthaven van Zaventem. Rij je liever met de fiets? Ook dan heb je via het fietssnelwegnetwerk een handige connectie richting Antwerpen, Brussel, Mechelen of Puurs. Daarnaast sta je op vijf minuten in het centrum van Willebroek waar je alle lokale handelaars kan vinden.


Tijdelijke mogelijkheid om aan te kopen aan 6% ipv 21% BTW


Betaal maar liefst 5 jaar geen onroerende voorheffing door het E-peil < 20.


Oplevering verwacht eind 2023.


Meer informatie vind je op de website van de bouwpromotor via deze link.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.