De Beemd

Residentie De Beemd

Nieuwbouwproject 'Residentie De Beemd' is gelegen aan de Nieuwe Kuilenweg nabij het stadscentrum van Genk. Op deze unieke binnenstedelijke inbreidingslocatie worden 6 stadswoningen en 17 appartementen met ondergrondse parkeergarage ontwikkeld.


De appartementen zijn beschikbaar in meerdere typen en zijn allemaal voorzien van 2 slaapkamers met vloeroppervlaktes circa 86 m² tot 105 m² en een terras van circa 12 m².


De penthouses hebben vloeroppervlaktes van circa 83 m² tot 130 m² en zijn elk voorzien van een ruim dakterras van circa 17 m² tot 48 m².


De duplex appartementen zijn verkocht.


Kwalitatief wonen:

Alle appartementen bieden verschillende indelingsmogelijkheden om individuele woonwensen tegemoet te komen. Ieder appartement heeft een functionele indeling, beschikt over een kwaliteitsvolle afwerking en zijn voorzien van sanitaire toestellen en keukeninrichting. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken. De badkamer is volledig ingericht met ligbad en/of douche en dubbele lavabo met meubel. In de bergruimte van het appartement kan de was- en droog- machine worden opgesteld, hier is tevens de verwarmingsketel en mechanisme ventilatie geïnstalleerd.


De stadswoning van Residentie De Beemd heeft een bewoonbare oppervlakte van 160m2 en bestaat uit een ruime woonkamer met een grote leefruimten een bergruimte, apart gastentoilet, een grote badkamer en 3 slaapkamers. Verder is de woning voorzien van duurzame materialen met een privétuin, terras en buitenberging. De privétuin heeft een uitstekend zon-georienteerd terras. Daarnaast kunt u uw auto plaatsen in de ondergrondse parkeergarage. 


Momenteel zijn er nog maar 2 appartementen, 2 penthouses en slechts 1 stadswoning beschikbaar. 


Laat u informeren over Residentie de Beemd en contacteer ons op het nummer 089 35 00 00 of per mail via maximmo@era.be.


Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.