Centrumresidentie Ecclesia

Beel-Invest realiseert de nieuwe centrumresidentie Ecclesia in hartje Tessenderlo. Negentien hoogwaardige appartementen in het centrum van Tessenderlo met alle voorzieningen om de hoek. Daarbij geniet u van een uitstekende bereikbaarheid. Wat wenst u nog meer?


Gezellig wonen in een luxe-appartement met alles erop en eraan? U hebt de keuze uit negentien appartementen van 58 m² tot 140 m² met één, twee of drie slaapkamers. Wat u ook kiest, alle appartementen hebben een ruim terras of tuin, ondergrondse parking (met autolift) en berging en dit in een kwalitatieve afwerking.


Alle stadsfaciliteiten liggen binnen wandelbereik: in minder dan 5 minuten wandelt u naar de dichtsbijzijnde supermarkt, bankkantoor, bakker, apotheker, dokter en kiné, gezellige brasseries en cafés. Ook handig: de Pius X Middenschool ligt op 100 meter van uw nieuwe woonst.


Enkele troeven van dit project, voor u samengevat:

  • moderne architectuur op mensenmaat
  • hoogwaardige afwerking
  • uitstekende ligging en bereikbaarheid
  • verwarming via warmtepomp op lucht en vloerverwarming
  • ondergrondse parking met autolift


Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6% !!!

De federale overheid voert vanaf 01/01/2021 een nieuwe maatregel in om de bouwsector en de belastingplichtigen een belangrijke fiscale stimulans te geven door de toekenning van een verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw van gebouwen. Zo betaalt u 6% BTW in plaats van 21% indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet. 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.

ERA De Piramide

Halensebaan 68 3290 Diest
Mario Vandersmissen
Mario Vandersmissen