Centrumresidentie Ecclesia

Beel-Invest realiseert de nieuwe centrumresidentie Ecclesia in hartje Tessenderlo. Negentien hoogwaardige appartementen in het centrum van Tessenderlo met alle voorzieningen om de hoek. Daarbij geniet u van een uitstekende bereikbaarheid. Wat wenst u nog meer?


Gezellig wonen in een luxe-appartement met alles erop en eraan? U hebt de keuze uit negentien appartementen van 67 m² tot 141 m² met één, twee of drie slaapkamers. Wat u ook kiest, alle appartementen hebben een ruim terras of tuin, ondergrondse parking (met autolift) en berging en dit in een kwalitatieve afwerking.


Alle stadsfaciliteiten liggen binnen wandelbereik: in minder dan 5 minuten wandelt u naar de dichtsbijzijnde supermarkt, bankkantoor, bakker, apotheker, dokter en kiné, gezellige brasseries en cafés. Ook handig: de Pius X Middenschool ligt op 100 meter van uw nieuwe woonst.


Enkele troeven van dit project, voor u samengevat:

  • moderne architectuur op mensenmaat
  • hoogwaardige afwerking
  • uitstekende ligging en bereikbaarheid
  • verwarming via warmtepomp op lucht en vloerverwarming
  • ondergrondse parking met autolift

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.

ERA De Piramide

Halensebaan 68 3290 Diest
Mario Vandersmissen
Mario Vandersmissen