Castor Park

 

Prachtige appartementen en woningen rond een binnentuin in hartje Beveren

Op wandelafstand van de Grote Markt in Beveren-Waas vind je het nieuwbouwproject Castor Park. Het project bestaat uit een gevarieerde mix van gezinswoningen en appartementen waarvan het interieur nog naar wens afgewerkt kan worden. De werken zijn reeds gestart. Zo zijn de woningen reeds in ruwbouwfase en kunnen deze al bezichtigd worden. 
Tussen de gebouwen komt er een sfeervol groen park. De aangelegde tuin en de vijver creëren een groene oase waar je kunt genieten van je eigen stukje natuur. 
Kortom, Castor Park biedt jou een geslaagd combinatie van comfortabel wonen met een tijdloze architectuur op een centrale locatie. Eveneens interessant als investering. 

Castor Park in cijfers

 • woningen en appartementen

  18 woningen & 74 appartementen

  Woningen met 3 en 4 slaapkamers. Appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

 • 1 sfeervol groen park

  1 sfeervol groen park

  Het park bestaat uit een grote tuin met aangelegde vijver en recreatieruimte.

 • 4 verschillende parkeermogelijkheden

  4 verschillende parkeermogelijkheden

  Er is een ondergrondse parkeergarage voor de appartementen, een privé parkeerplaats of carport voor de woningen én een bezoekersparking.

Castor Park in beelden

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon
Maximum 250 karakters toegelaten.