Bosdorp

 

Gezellig wonen in Stekene

In de nabijheid van verbindingswegen maar ook niet ver van het centrum worden in Stekene 3 woningen gebouwd nabij De Stekense vaart en populaire wandel -en fietsroutes. Deze landelijke woningen met grote bewoonbare oppervlaktes van 205m² zijn voorzien van alle luxe en kunnen naar eigen smaak ingericht worden. De authentieke architectuur, de kwalitatieve materialen en afwerking, alsook de energiezuinigheid zorgen hier mee voor jarenlang woonplezier in een groene omgeving.
Ook op vlak van energiebehoefte loopt dit project voor op zijn tijd. Door gebruik te maken van extra energiebesparende maatregelen gecombineerd met de nieuwste bouwtechnieken behalen deze woningen E-peil 30. Dit betekent dat deze Bijna Energie Neutraal (BEN) zijn, waardoor je naast de lage maandelijkse energiefacturen bovendien de eerste 5 jaar kan genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing. Van een sterk punt gesproken.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.